Το Γραφείο μας

Η Μίρκα Καζιτώρη είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου δικαιοσύνης (mediator of MINISTRY OF JUSTICE) και από το έτος 2009 είναι Διαιτητής στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ -ΟΜΕΔ (Arbitrator OMED Organisation for Mediation and Arbitration).

Η Μαρία Τσαγγαρίδου και η Μιρκα Καζιτώρη (ιδρύτριες ) μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μετά από αρκετά χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, μετέφεραν το δικηγορικό τους Γραφείο απέναντι από το Πρωτοδικείο Αθηνών (Πρώην σχολή Ευελπίδων) στην οδό Αργοστολίου 2,στον τέταρτο όροφο.

Η δικηγορική ομάδα του γραφείου μας αποτελείται πέραν των ιδρυτριών και από ικανούς και έμπειρους συνεργάτες , οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία ο καθένας στο γνωστικό του πεδίο, και διακρίνονται στην ενεργή δικηγορία σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός του γραφείου μας είναι αφενός να προσφέρουμε τόσο συμβουλευτική και προληπτική  υπηρεσία ,καθώς και νομική εκπροσώπηση των πελατών μας Ενώπιον των Δικαστηρίων Όλων των βαθμών δικαιοδοσίας , αφετέρου δε όλες αυτές οι παραπάνω ουσιαστικές και ολοκληρωμένες νομικές λύσεις , να προσφέρονται σε εξαιρετικά λογικό κόστος.

Μάλιστα λόγω της σημερινής οικονομικής καταστάσεως λειτουργεί τμήμα για τους δανειολήπτες που υπόκεινται στις ευνοϊκές διατάξεις του Ν. 3869/2010 για την ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων.

Επιπλέον το Δικηγορικό μας γραφείο εξυπηρετείται από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων δικαστικών επιμελητών, συμβολαιογράφων, Λογιστών, Φοροτεχνικών, πραγματογνωμόνων, γραφολόγων, πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων, ιατρών και άλλων συμβούλων οι με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, βοηθούν κάθε υπόθεση.

Αναλαμβάνει την εκπροσώπηση σας σε κάθε Ποινικό Δικαστήριο σε όλη την Ελλάδα και μέχρι τον Αρειο Πάγο.

Αναλαμβάνει την δικαστική εκπροσώπηση σας, σε κάθε είδους Αστική - Διοικητική  εκπροσώπηση στην Αττική μέχρι τον Αρειο Πάγο, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με άλλα δικηγορικά σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να σας εκπροσωπήσει σε κάθε δικαστήριο κάθε βαθμού.